Raindropps fallin in my head keeps fallin

Droppar faller från skyn ner i den blöta dyn
Sörjan blir brun och äcklig helt förskräcklig
En mask kravlar för sitt liv, å titta där är en till, å en till...
Det blir en masksaker i den blöta sörjan

Djupare än så där blir ja inte på den här bloggen så alla ni kulturknuttar och greenpeac aktivister sluta läsa här.
För nu blir de löpning!

Respektlös är ordet för dagen, ett ord som ska beskriva Sarah Sjöströms framgångar enl snubben på radion.
Jag satt i bilen och försökte lära mig något om framgång och visst gjorde jag det. Jag har på tok för mycket respekt för löpningen, jag kuvas under distanser och under krav och mål som jag satt upp vilket lite har förtagit glädjen. Att bli lite mer som Sjöströmskan kommer nog jag att må gott av, att sluta se mina begräninsningar utan ist se vart jag vill och vart jag ska. Det verkar som om denna lilla knatte, Sarah, som var t-10år när jag föddes har gett mig nytt fotogen på majbrasan och jag börjar redan bli taggad för kvällens 200ingar och kommande utmaningar.

Kortfattat så är det så att den som i singular neutrum superlativ - är mest respektlösast - vinner!

Vimmel från Balzarloppet
Luckey Lucke nytt pb 35.55min (ryktet säger att banan var min 300m lång)
Putte "poppy eye" Persson 1.17.56min (ryktet säger att det finns mer att ge i de där korta drumstickspåkarna)


BUS är hemma!

Den lille rackarn har veit på semester. Den fick möjligheten att hänga med två salta killar till de underbara svenskafjällen och självfallet är inte ja den som står ivägen för BUSen. De e bra för par att var skilda åt ibland och klara sig på egen hand, få möjlighet att utvecklas, få möjligheten att sakna, få möjligheten att längta, få möjligheten att återförenas. BUS å grabbarna hade med sig en present till mig som spegla lite av va de upplevt.


Från snödriva till Barack

Hahaha, min bror, min bror, vem är väl som du? ingen i hela världen! Du slutar aldrig att överraska! Det var ett lyckorus som gick genom kroppen när jag först såg bilderna av min bror på Life of Sigge. Denna utveckling som skett från att agera snödriva på lekis, via leka vilde i skogen under lumpartiden till nu detta, att leva ut din innersta dröm som världspolitiker i helkroppsmålning (?) Hade samma utveckling skett av någon dansare i "let's dance" hade denne varit en given segrare. Så grattis och välkommen fram ut ur snödrivan! Frågan är bara, när ska du få arslet ur vagnen och bli en Lidingölöpare av dig?

Knegar på som vanligt och drar in feta cash, iaf om jag hade jobbat nån annan stanns... Nu får jag nöja mig med att få träning i större tålamod.

Löpträningen Amanda går inte så bra. Mina fötter och benhinnor är iof mycket bättre nu. De gör inte alls lika ont som innan det uppehåll jag haft. Men nu är det ist åter en fjantförkylning som geckar min kropp och stör min träning. Jag har fokuserat på att kunna vara med på kvallitetspassen (intervaller, vi springer fort och inte fullt så långt), men de blir ändå inte bra. Det har gått hyfsat, men känt mig väldigt matt efter passen. Jag tror stenhårt på att det är sömn jag saknar. Löpning är annars en väldigt skön motionsform och jag tycker absolut du ska börja träna lite och uppleva den glädje som det är när man känner att benen bär. Annars kan du ta efter den här snubben.

Grattis till Wagner btw. där har man nån att se upp till. Inte kattskit att kapa sekunder på pb på 400m!

Längtar efter förra veckans sol!

Förra veckan sken solen och nu blir jag nostalgisk och drömmer mig tillbaka till Sverkestaåns fiskrika vatten och den vackra solnedgång som målade himmlen öveross. Den gammle vännen, men ack så erfarne stor fiskaren, Thomas var min ciceron under kvällen och visade mig de mest bubblande vattnen. Det blev en grillning på en som vanligt lika dålig engångsgrill. Jag förstår inte varför det inte utvecklas nån suverän modell som ger grym glöd även när man är ute på sånna här strapatser. Lite fika och ett avslutande, välbehövligt bad. Slänger in lite bilder från turen. Tack för en trevlig afton på ån!


Utdelnignen för mig blev 3 abborrar och 3 1/2 gädda, den halva var en riktigt liten kämpe. Alla fiskar släpptes tillbaka förutom den riktigt, duktigt stora abborren.

Thomas var mindre lyckosam 0 uppdragna firrar, hehehe!

Dagens pass: strax över 10km till Shearwood och tillbaka snitt 4.17min/km kändes som det gick i 5.20...

Örebropoliser riskerar allmänhetens säkerhet!

Lördagmorgon och jag och fästmön kommer in till Öret från Vintrosa och möts av en morgonpigg polispatrull vid den första busshållplatsen på Kungsgatan. Det är blåskontroll vilket verkligen är helt ok och klart genomtänkt att ha i denna arla morgonstund. Men det är när det kommer långtradare som en av polismännen beordrar att:

"Vi stuntar i lastbilarna de blir bara en massa bök"

Det är väl dom av några som borde kollas! Det är allmänt kännt att det kan florera alkoholhaltiga drycker i deras extra utrymmen och vad säger att de själva inte knäckt ett gäng biror innan en hårdarbetsdag tar sin början. Att få stopp på ett sådant ekipag är nog svårt om man är nykter när ett litet barn plötsligt springer ut i vägen efter sin boll. Jag vill inte svartmåla lastbilschaufförer, den stora massan är jag övertygad om kör förståndigt och nyktert. Utan det är polisens slöhet och bekvämlighet som retar mig. Att ha en mysig morgonsamling istället för att ta sitt uppdrag på allvar, att verka för allmänhetens säkerhet. En lågt förtroende för trafikpolisen i länet har nu sjunkigt ännu lägre...

Shit känns som att jag inte hinner med mer än att knega sova å träna. Men jag vet inte riktgit vad som är värst att vara knegare eller student. Studenten får aldrig ledigt men knegaren har det hårdare när den är på plats. Aja helt klart värt pengarna som kommer i lönekuveret sen iaf. Kan inte ha ett mycket bättre jobb, trivs som fisken i vattnet och ju mer jag jobbar ju mer kommer jag in i det och färskar upp minnet i i min teflon hjärna också :o)
Ikea folket har börjat lira bubba på söndagarna, kul initiativ, det hela skall kulminera i en stor intern match mellan Möbler mot rubb. I söndags förra veckan spelade vi med den indelningen och vi lekt ut dom så hårt! Vänster kanten var min, moooooahahahaha. Hade både några sköna höjddueller och plockade ner en riktigt hårdig, Sahlén. Han va inte alls med på att lilla jag skulle komma in i duellen, men som Boban sa när jag var liten
-ju större dom är ju hårdare faller dom! :oD, han skulle varit stolt över mig!

Jag ser fotbollen som ett skönt kompliment till löpningen, får intervaller, uthållighet (ingen springer lika mycket som speedy gonzalez på planen) och inte minst sammanhållning på kneget. Mycke snack i veckorna hur möbler ska slå oss...om det ens är möjligt...

Löpningen går lite upp och ner, men börjar komma in på rätt spår igen. Hårdaste passet i veckan var några intervaller i Karlslund 2x2x1000m 3.18, 3.13 serievila 3.10, 3.10. Vet inte va dom har gjort med kilometern mellan km 8 och 9, men inte är det till gagn för intervallspringande löpare iaf. Släpper svårt när man trycker till och drar otäckt i baksidorna, men säkert skönt om man kör stavgång. Det är nått KIF eller vilka de är som ansvarar för underhållet tacksamt borde fixa till. Körde även ett härligt distpass 16,92km runt på vägarna kring Vintrosa och Latorp hade ett snitt på 3.56min/km utan att förta mig. ska tilläggas att det kördes när solen sken som mest. Ett skönt rull som de va länge sen jag kände.

Som grädde på moset drog fem sjukt segersugna KFUMare till Norberg för att hålla fanan högt i Engelbrektsatfetten och som vi gjorde det! Med fixstjärnan Sjögren på sista sträckan borgade vi segern. Men det handlar mer än om en man en sån här tävling. Från förste man Lasse "fågelholken" Drageryd 17.09min, via andra löparen Lucken 17.32min, Putte me self 16.12min, Mr Assfalt 16.13min och Blåvalen Sjögren 15.04min, gjordes det stabila insatser. Kul att springa en stafett igen! FK Studenterna var närmast efter, som var dryga 1.30min före oss som mest i mitten av loppet. Sen avgjorde våra två kanoner som skoningslöst kutade ikapp och förbi Studenterna. Spännande, kul och adrenalin höjade aktivitet så kan stafetten sammanfattas.

Låter er inspireras till motion och deltagande i stafetter av denna bildkavalkad från KFUM laget, där flickfavortien Lasse bjuder på lite extra hud och visar naveltrakten...





Veckans kommentar:
-men vaddå ska jag springa mot en tjej!?
Hahaha, så respektlöst, så hårt, så mr Bxxxx (för personens egen säkerhet sätts inte namnet ut. Man vet aldrig vart militanta Fi-anhängare lurar...)

Länk till NorbergsOK för referat, bild och resultat

---PER KFUM AD ASTRA---

RSS 2.0