Syrén 50 barrer!

Hahaha! det var de gode Fredrícké som var snillet som lekte ihop våra vänners namn när de firade sina 25 års dagar tillsammans. Sara och Yddeman STORT tack för smaskens tårta och finfina semlor! (pga av oroande röster över att jag ökat i vikt senaste tiden förhöll jag mig dock passiv till allt förstora utsvävningar). Hurra, hurra, hurra å hurra, för vännerna på Prostis.

I övrigt idag har jag önskat att jag aldrig fötts eller iaf inte med snopp. För så onda som männen är i vårt samhälle vet jag inte vad jag ska ta mig till. Ska jag be om ursäkt för att människan kommer i två varianter och jag råkande bli av den onda varianten?
Jag har grubblat mycket men sen helt plötsligt såg jag sambandet, ändelsen IST är det som är det avgjörande för allt ont i världen och det är absolut inte mannen, ur min synvinkel fast jag är ju lite partisk... Vi har först och främst terrorIST, uuu dom är inte snälla! sen har vi... har vi... öööö??? moppedIST, dom är farliga med sina okntrollerbara röstsvängningar och moppemuschar och sist men inte minst har vi dom värsta av alla, vi har feminIST. Dom är så läskiga att de knottrar sig på fotsulan! Dom vill att mannen ska låsas in i burar på zoo och kvinnorna ska kunna springa nakna på stan utan att vare sig tänka på att diskhögen där hemma börjar mögla eller att raka benen (ur en feministik synvinkel är det sista att frigöra sig från förtryck har jag förstått) parentes på parentesen (att raka benen ser jag snarare som en förmån, hade gärna gjort det för hur många tårar har man inte spillt över hår som brutalt rycks loss när man tar bort ett plåster på benet?).
Fast främst är det ju den där fruktansvärda, bestialiska mannen som de tycker borde skickas bort, likt den hemskaste tv-pejlare man kan tänka sig, som man bara vill sätta på en Hansons fyrverkeriraket å skicka tillbaks till permafrostens Kiruna (om man nu inte betalt tv-avgiften, men de har vi, ja lovar!). En värld utan män... å vilken fantastisk dröm för en feminist, men ack så en utopi!

Jag behöver väl inte säga att vi hade föreläsning idag ur ett ........ perspektiv....

RSS 2.0