Ich bin zurück!

Nöjd med mitt Lucialopp igår i löparmeckat Vretstorp. Hade innan start inga hög förhoppningar på löpet, snackade med Bjuris om att pace i 3.20-3.25 fart.
Jacke från Kumla SF drog iväg som vanligt i början, men fick inte den luckan han brukar skapa sig. Jag, Mr. Brann och Bjuris ångade på bakom, efter ca 500m tog jag tag i taktpinnen och lämnade Mr. Brann och Bjuris bakom mig till deras egna duell och trampande på för att komma ikapp Jacke. dryga kilometern sprungen är jag ikapp å de känns förvånandsvärt lätt. Glad i hågen och fylld av adrenalin att jag klart något som inte jag inte gjort på länge, att komma ikapp Jacke å känna mig fräsch, håller jag tempo och flyter förbi. Vid 3km börjar de bli jobbigt. Lätt begynnande hållkänning och andning som gått från lugn och fin till nåt som nästan kan liknas med en bestigning av Mount Everest utan syrgas. Hör tassande steg bakom mig, närmre och närmre. Shit nu är de kört! Jacke passerar efter dryga 4km, negativa tankar börjar hagla. Vid rundningen 5km går de tungt, luckan fram är ca 8m. Den slakmota som bidrog till tröttheten nyss ger nu skön återhämtningn och heltplötsligt tycker jag mig närma mig Jacke och bestämmer mig för att göra ett försök. Lägger mig i rygg denna gången, krockar nästan med löpare i motsatt riktning, kaos men kul, får många tillrop. Jacke börjar kolla över axeln och farten är hög, perfekt "mysflyt", fattar att han inte är 100% Passerar Lucken och Peter vid 7km får tillrop och känner mig stark. Jacke klagar på håll. Vid 8km rycker jag i en backe, får en lucka och rinner på in mot mål.

Stor dag för KFUM Örebro som tog en dubbel, för på damsidan dansade Karin Senvall ohotad runt banan!

K

 

 

 

 

1

Karin

Sennvall

-80

KFUM Örebro

37.13


2

Therese

Gustafsson

-78

IFK Nora

42.25

 

3

Karin

Johansson

-80

Östansjö SK

44.17




M 22

 

 

 

 

1

Tomas

Bjurström

-87

KFUM Örebro

34.30

 

2

Nicklas

Andersson

-87

Wedevågs IF

35.32

 

3

Johan

Ingjald

-87

IF Start

40.38



 

 

 

 

 

 


M

 

 

 

 

 

1

Patrik

Persson

-83

KFUM Örebro

33.46


2

Jakob

Olars

-84

Kumla SF

33.59

 

3

Daniel

Brånn

-82

Kumla SF

34.38

 



På kvällen var vi i Vintrosa kyrka och lyssnade på en förfärligt bra lucia konsert med Risbergskas vokalensamble. Efteråt bjöd svärmor på stekpanne bröd och sillamacka och svärfar på finöl från Dugges bryggeri, Gustavs finger. En riktig högtidsstund!

Snygga killar ska grillas på höghöjd!

Har du inte slängt fredagens 11/12 Nerikes Allehanda så bläddra upp s.12 i del 2 och inspireras!
Grabbarna lär få bita i när den Kenyanska eliten dansar iväg å grillar dom på passen. Hem kommer dom att komma starkare, snabbare och mer solbärnda än dom någonsin varit! Lyllos dom!

MysBagge

Å så mysig han är, som en stor teddy! Vart är den hårda och tok sågande Idoljuryn som fick ungdomarna att gråta? Nae, de här är bättre! Toppen på Idolkvällen va schalerfläkten som Calle utnyttjade under Higher. Skiter sig Idol för Kung Calle, vilket jag hoppas, för Idol är för lite old school rock för Calle! Han är BÄST å får min röst i natten!

3-1: Underdog på G!

Stackars stackars Tove, hårt men hon räckte inte till idag, synd att hon inte fick ett något mer passande låtval hon har ju bjutt på show hela hösten, sjöng riktigt bra, men de sångmässiga blir platt när Erik har fått Skandinavium i extas 3min tidigare både sångmässigt och visuellt. Calle är ju bara för skön, helt klart min favorit till Idol 2009 och Erik kan sjunga Maiden så de e la rätt att de åker till Globen, eller rätt å fel!? vem bryr sig, de var ju dom som fick flest röster...

Stort tack till mor som förser mig med sötsaker så jag får socker-chocker i små doser så ja orkar med plugget.
Klassens stjärna, om mamma själv får välja...

...tänk om de ändå var så lätt
Även fått en mycket uppskattad klassiker, chokladkalendern! Det ultimata komplimentet då man fördriver en lugnstund med en kaffekopp i väntan på tomten, eller som Karl-Bertil Jonsson påminner ...för det här begav sig på den tiden då julen firades till minne av Kristifödelse.

Idol och luck-öppning i all ära men nu veckans händelse nr.1, i väntan på ovan nämnda händelse... jag har reducerat i lunch badmintonen!!! Sara vann första matchen och visade hur man var en ödmjuk segrare, så ja ville inte vara sämre utan bjöd upp till dans på direkten. Dramatik så de förslår, adrenalinet pumpade så hårt att tinningarna höll på att sprängas och några minnen från matchen har jag inte annat än diffusa bilder av några välplacerade bollar som överraskade min stackars lätt förvirrade, runthoppandes och förvånade motståndare. (Jag är ganska övertygad om att detta är nog med tändvätska för att de blir minst en match nästa vecka också).

Resultat 3/12-09
1a matchen
Sara: 11 - 13
Putte: 9  - 11
2a matchen
Sara: 11 - 9  -  9
Putte: 6  - 11 -  11
Vunna matcher
Sara: 3
Putte: 1

Uppdatering i siffror

Söndag Diplom-is spelen 1000m
MÄN 1000 M      
1
Tim Sundström -89 KFUM Örebro 2.34,9m


2
Patrik Persson -83 KFUM Örebro 2.46,7m


3
Petter Kroon -94 KFUM Örebro 2.48,1m


4
Petter Åström -90 KFUM Örebro 2.48,4m


5
Fredrick Djupström -68 Glanshammars IF 2.48,9m


6
Andreas Melin -92 IF Hagen 2.50,8m


7
Johan Ingjald -87 IF Start 3.06,5m


8
Allan Bodare -61 Glanshammars IF 3.12,7m


-
Andreas Karlsson -88 KFUM Örebro HARE till 800m

Efter två dagars vila kändes det riktgit fint i benen, ont i hälen dock men när adrenalinet slår till försvinner smärtan. Höll igen lite på fjärde varvet och flöt lite för lätt på bortre lång. Men ett bra lopp som jag är riktigt nöjd med.

Måndag
3x5x200m Gick "all in", för att slänga sig med ord som den löpande legendaren Källmén introducerat i löpningen.
Passets kämpe, jag själv kändes det som, föll ihop totalt efter sista 200ingen, gött å kunna ta ut sig ordentligt!
Passets rookie, Petter Pyol som går från klarhet till klarhet.
Kroon Jr gjorde en kämpa insats också men alldeles för erfaren för att bli kallad rookie. Den grabben lär jag börja få oroligt snegla över axeln för att ha koll på.

Tisdag
Lunch badmintonen hade sin andra drabbning för hösten, riktigt spännande.
Resultat från förra matchen:
Sara: 11 - 11
Putte: 5  -  0
Resultat från 1/12-09
Sara: 11 -  9  -  11
Putte: 8  -  11 -  9
Vunna matcher
Sara: 2
Putte: 0

När kommer snön?

RSS 2.0