Kassler och brocolli

Strimla gul lök
Låt den svettas lite i pannan och ringla över lite ljus sirap

Strimlad kassler gör nu entré i pannan

På med salt, svartpeppar, vitlökskrydda å faktiskt lite örtsalt (länge sen ja använde hade nästa glömt bort att de fanns fortfarande men de stod på hyllan)

Korka upp sherryflaskan och var nog med att hälla vätskan i pannan och ingen annan stans!!!
Låt det koka ett tag
I med köttfond eller buljong och häll på lite matlagnings grädde
Puttra på lite
Strimla röd paprika, och plocka i lite brocolli
Efter nån minut är de färdigt och en smart idé är att kokat lite ekologisk spagetti och njuta den kulinariska anrättningen med en god dryck (vatten om du är under 18, är du över rekommenderas en kall Åbro Segill)

 

Jag vill även passa på att tacka Sara för att förgyllt de senaste dagarna med förstklassiga bönor. Rackarns gott kaffe!

 

Förra vekans lista kommer nu eftersom ja inte palla me å skriva igår kväll. Precis som veckan innan finns det bara EN på listan!!!

 

Veckans nykomling: SIGGE eller va nu det lilla bedårande gossebarnet ska heta som har fått mig till farbror.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0