Blir man inte glad så säg...

"Lärandets ekologi" - en genial bok skriven av Bernt Gunnarsson. Fast det är inte just det han har skrivit som är det geniala. Jag har köptboken på Campusbokhandel och då får man liksom med alla överstrykningar, men även kommentarer som tidigare studenter funnit värdefulla att skriva ner och komma ihåg. (Alla bilderär "klickbara")


Kärleksdramat börjar på sida 86 där vi får möta en av huvudpersonerna. Vi kallar henne Nina...


Redan på s.87 kulminerar intrigerna i tre små fina ord... Men vem är avsändaren???



s.89 uppstår någon sorts eurofori


Äntligen har de fått sina känslor besvarade på s.95 D+S=SANT!




s.104 Men vad hände här? Är det så att känslorna svalnat? Eller är det en bekräftelse på smaken efter att Nina nafsat på en sockerbit? Eller är det en trejde spelare på plan, med tanke på färgen på pennan? Vet du något om dessa N och D så hör gärna av dig till vår tips telefon 0771-88 44 44   


Annars har fredagskvällen gått åt till att mysa med min fästmö och våra trevliga vänner i familjen Samuelssons. En duktigt pott-tränad tjej visade stolt och glatt upp sina kunskaper :o) Bravo!

Imorgon bär det av till STHLM med min far för ett intressant besök på vildmarksmässa och senare inackordering på Sheraton Hotel Täby, för acklimatisering inför söndagens kraftprov i Sumpan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0