Kalas bra Sara!

Först vill ja bara fråga: Handboll ä det en sport egentligen? Det är ungefär som gång, fast ändå helt tvärt om. I handboll får man INTE ha fot i golvet när man skjuter men dom flesta har det... I gång MÅSTE man ha en fot i marken men i princip ingen har det. Löpning de är grejer det i alla fall!

Sara blev ett år äldre igår men hade kalaset för att fira att hon börjar få markerade rynkor idag. Det bjöds på tårta och fika, helnyttigt och med massor av points. Rackarns kul å träffa de gamla klasskompisarna också, allt ifrån halv norrlänningar från det nordliga Linde till Dan "gran" å våra blivande grannar. Men vem skickade stämjärnet?

 

 

 

 

På kvällens pass i hallen fick jag och Toothpick agera pacerlöpare till stjärnan i gänget för kvällen, Per "hästen" Sjögren. 2x10x200 30s med 45s vila med en serievila dansade han runt. Det är imponerande att se honom löpa, det är det ena med det andra som inte stämmer men ändå krigar han och som han gör det! Men det var många hjältar ikväll. Fredrik kämpade på efter sin comeback. Toothpick dansade runt utan större svårigheter. Tomas och Svante var parhästar och hjälptes åt att hålla farten. DM nästa vecka kan bli en trevlig historia för den sist nämnda efter en finfin uppvisning för någon vecka sen i hallen då han visade en ruskig järnvilja i spurten och med den fart som hölls på dagens pass.


Kommentarer
Postat av: Sara

Men det är väl inte fot i marken eller ej som avgör om det är en sport eller inte??? Måste ju finnas regler, annars skulle du kunna gena i kurvorna putte ;)



Tack för igår! Mycket trevligt.

2009-01-23 @ 07:13:34
URL: http://saraeklund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har bollen lämnat handen kan foten vara i golvet! Spela in en match och pausa precis i skottögonblicket och du blinde skall finna att man i den ädla sporten handboll landar först efter att ha skjutit.

2009-01-23 @ 16:10:59
Postat av: This is my hood

Hmm, du männska utan namn, möjligt att det är så som du säger men isf kan det inte handla om stora marginaler och med anledning av hur du håsar upp "idrotten" där man kastar en läder kula mellan varandra likt dagisbarnen kastar gris på gården antar jag att du har en personlig anknytning till handbollen å kanske själv känner på ett eller två felaktiga mål från Kalle Anka cupen-69 som ligger å gnager i ditt samvete;o) Till BlondinSara vill jag bara säga att det är klart att det måste finnas regler och det är inte dessa jag kritiserar, utan hur de mycket tvivelaktigt efterföljs...

2009-01-23 @ 20:05:32
Postat av: vägra blogga!

Tur att löpningen iaf e helt genomgod. inge fusk där inte! =) inga armbågar eller liknande... näää du putte, de e dags för dig att bli dommare =)de ger ju lite klirr i kassan... själv funderar jag på de då min idrott inte verkar kräva så mycket av dom där rackarna, men man får trots allt va nöjd att de finns nåra som ställer upp...

2009-01-26 @ 08:57:25
Postat av: This is my hood

Martin jag tycker absolut du ska bli domare i innebandy, men kan du fortfarande fixa fribiljetter då? Som sagt lite extra klirr i kassan ger en större godispåse på lördagarna;o)

2009-01-26 @ 10:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0