Hemma igen!

Från tävlingen Kraftloppet finns nu en film producerad av Sune Eskelienen, väl värd att se om man vill lära sig nåt om löpning och studera löpsteg något flackare än Bolt's men som ändock håller fint i distriktet.

Efter många långa mil på hojen är vi åter hemma i pennybridge gråfärgade betongbyggnader. HÄRLIGT! ja trivs här men oj vad Sverige är vackert. Värmland och Dalarna har vi hemsökt och folk måtte fått nackspärr så många huvven som vrittsom när vi har passert men vem kan klandra dom? en spätta av rang och en finfin hoj :o)

Vi har bara njutit av livet och räkmackor, böcker och kaffe å avslutar med en Noraglass med hjortron.

Höll på att försvinna för en dag när jag va ute på dist i trakterna av Sunne. Stoppade en man i bil efter dryga timmen å fråga om de gick att komma runt på nått vis tillbaks till Sunne. - Då måste du över Myntförsa, upp för kullen å ner vänster, men de örkar du aldrig... Nåt sånt, jag lydde den vise värmlänningen och vände om. Gps'en visade 30.40km 4.13min/km i snitt, bättre än mitt bästa Lidingö!

Stort tack till Nilvérarna för underbara dagar där Frykensvågor möter land.




Stort tack också till paret Modin som öpnar upp sina armar och tar emot hungriga knuttarna.

Vi följde också förastalaget i Kumla SF under Vasastafetten där grabbarna plockade placering efter placering och hade jämn fajt med Edsbyn. Båda klubbarna är legendarer i sammanhanget och placerar sig ofta högt. I år va det Edsbyn som drog längsta strået och vann matchen i matchen, tot trea. Segrade gjorde IFK Mora och två blev brandmänn från STHLM. Nästa år är det 20årsjubileum för stafetten och frågan är ju om IFK Mora, som de senaste åren näst in till har varit ohotade segrare, även då skall få stå högst upp och bli inskrivna i historieböckerna eller om deras era kommer brytas?

Bakre raden: Jimmy, Jacke, Brånn, Lasse, Ankan
Främre raden: Mattias, Eric, Beckele, Tobbe

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt med semester! Det låter som ni har haft det riktigt skönt!

2009-08-26 @ 12:46:56
Postat av: This is my hood

Att vi har! det har varit fantastiskt! nu längtar jag bara efter snön och "jullovet" så de går att åka lite skidor igen :o)

2009-08-27 @ 11:51:01
URL: http://perkfumadastra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0