AD HOC ROCKS


Fått tag på en galet trevlig bok. Två grabbar (Martin Letzter och Olof Sundström) som gjort seven summits på skidor. De har alltså klättrat upp för det högsta bergen på de sju kontinenterna och spännt på sig laggarna och åkt ner! Men mycket som de skriver handlar också om hur de kom dit de kom, en del kloka tankar som kan appliceras även på en Svensson. Rodnar du när du läser Harlekqeen och somnar över NE då är AD HOC ROCKS boken för dig. Fylld med kunskap som är inlindad i känsliga och genomtänkta ordval som bara två grabbar i åren som närmar sig 30 jordsnurr. Jag bjuder er här på ett smakprov på deras känslighet med pennan som summerar hur de filosoferar kring momentet planering inför resan. (Inte omöjligt att sånna här sköningar kommer att publiceras senare igen)

"Om syftet är att slå i en spik men det huvudsakliga hindret som tar all energi är att hitta en hammare, då fokuserar man helt enkelt på fel sak. Använd en sten. Eller huvudet, som alltid våra mödrar brukar säga."

(Martin Letzter & Olof Sundström)




Kommentarer
Postat av: Sara

Inte för att vara petig... men vi har ju diskuterat det där förut: 30jordsnurr = 30dagar. 30snurr runt solen = 30år.



Har läst boken, den e bra =) Men när du ändå är igång borde du läsa Ola Skinnarmo både mot sydpolen och nordpolen. Liksom 7summits av Fredrik Sträng.

2009-08-27 @ 08:34:06
URL: http://saraeklund.blogg.se/
Postat av: This is my hood

jojo, ja vet men de skiter ja i. Allmänt vedertaget och det är nördar som du som får oss vanligt dödliga att framstå som sopor. Men jag är glad för det, frukost?

2009-08-27 @ 11:49:16
URL: http://perkfumadastra.blogg.se/
Postat av: Kalle

Riktigt bra bok :) om man spanar noga nämns även en kändis på någon sida någonstans!

2009-09-04 @ 10:36:02
URL: http://www.booli.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0