Winter sadness, men trevligt sällskap ikväll!

Nu var det ett tag sen senast. Men träningen rullar på och igår pumpade vi på ÖKK. Sjukt drag i Sjögren på rodden över 2000m! Brutalt att se honom efteråt chippande efter andan. Det som gör en vinnare att förlora spärrarna!? Vonny gjorde också en imponerade stark insats och spände båge rejält, nästa gång håller det! Undrar ni vart Toothpick var så syntes han senast glass runt på nån strand, lätt lönnfet, but that’s life om man inte prioriterar ÖKK ;o)

Dagen idag började inte alls bra och trodde det skulle bli en riktigt ”under isen dag”. Skulle beta fram några läckra russin till filen i morse och rätt var det är ramlar en klump på ca 20russin ner i filen och stänker ner brädan, golvet och mig.


Men It aint over until the fat lady sings och strax innan lunch kom vändningen då ja fick ut examinations uppg med ett fett VG å sjysta kommentarer. Morgonjoggen som blev förmiddagsfikajoggen gick därefter mycket bra. Rann igenom passet med snitt på behagliga 4.28.
Upptäckte även årets adventskalender idag som Elin fixat. Består av 24 små, gulliga, pluttinuttiga paket. Blev ju gööör spännande på en gång å inte får man öppna nån på söndag heller trots 1a advent. En dold talang du har som stavas b r u t a l t o r t y r, det är vad det är Elin!!!


På kvällspasset tog ja med old boy ut å lufsade runt i mörkret på slaskiga cykelbanor. (Mötte Drageryd, den som inte glassar runt… å ja kom åter att tänka på Toothpick, undra hur många chins han skulle fixa om han hade lite grövre överarmar, typ stora som mina underarmar?) Men det är alltid lika roligt att få med gubben ut, det finns så mycket att prata om som aldrig hinns med annars. Bror min var tillfrågad att följa med också, men han snacka bort de hela… får se hur länge familjerekordet på maran står sig…


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag saknar mest dagens uppdatering på hur många jordsnurr, månrotationer och solår gammal du är idag putte =P



För övrigt så är du min bästis nr -e^(-i*pi)

2008-11-26 @ 23:42:07
Postat av: Toothpick

Tryckte nyss armhävningar med blåfokus för att chinsen ska krossas!!! Du ska käka bly!

2008-11-27 @ 23:48:00
Postat av: This is my hood!

Haha, ja du Toothpick dina hrmm noll chins (du finns inte med i statistiken) så lär du fixa ett PB iaf när du har kvalat in och får vara med, grattis :oP

2008-11-30 @ 22:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0