Weekend love, med Elin och vännerna!

Helgen har varit kalas! 1h40min dist i lördags i ett väder med hög luftfuktighet, men med värmande löparkamrater. Mycket tuggande om gamla storlöpare, men sånt är intressant och ger även en morot till fortsatt satsning när man hör om deras bragder. Men även att det inte är alla dagar de bara är att dra på sig pjucken å att damma av loppen, även en löpare av dignitet kan få smaka för mycket syra och ha en dålig dag.

 

Det va riktigt skönt att sjunka ner i en komfortabel fotölj på Conventum där Karl Johan skolan hade sin årliga julkonsert. Fint med julsånger, lite kaffe å lussebulle. Edit, kompis med Elins små systrar, som var kopplingen har sannerligen en grym röst och gjorde ett fantastiskt framträdande.

 

Kvällen kunde inte fått ett bättre slut med en liten gathering i ”goa vänners lag”. Började i lägenheten för att Humle å Dumle skulle få hälsa på Sara. Sen vankades det finkäk på Bamboo och senare vidare för höga skratt på andra ställen.

 

Idag har det mest varit att slicka benen från igår och vila kroppen för kommande utmaningar i veckan. På förmiddagen njöt vi av adventsinsjungning i Gräve kyrka med Klara å en annan tjej. Riktigt finstämt och vackert! Men annars Inte ett löpsteg, inte en sida är läst ur kurslitteraturen, men what ever, plugget löser sig alltid. Var dag har nog av sin egen plåga å den här är en dagen var av utrotningshotad karaktär, så varför söla ner den här istället för att ta tillvara på den och njuta av tid tillsammans med Elin?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0