Time goes by

Alla är sega, verkar som ingen har energi till någonting. Är det vintern som slagit klorna i oss? eller är det kanske som att luften gått ur folket efter ett par år med hög produktivitet som nu har spruckit när ekonomin är på är på väg att duka under? En gnagande oro över hur julen ska klaras av? För min egen del kan jag bara skylla på dålig sömndisciplin, men också någon sorts nervositet. Vet inte riktigt, kan inte sätt fingret på det men nått är det. Men det löser sig nog, antagligen bara en tidig förväntan vad som kommer att dölja sig under granen i år :o)

 

Igår var vi å svarvade våra kroppar på ÖKK igen å shit va bra resultatet börjar bli nu, men ännu många pass kvar. ”Underbara framtid, än är mycket ogjort” Ingvar Kamprad, fast jag tror inte han syftade på KFUM medel/lång distansare när han sa det… Per knäckte oss alla på rodden igår, närmast efter var Toothpick slagen endast med någon hundradel på en 200ing. Två starka gubbar de där, extra kul för Toothpick att ta steg efter steg i rätt riktning mot stjärnorna efter lite virusförkylningar.

 

Kvällen avrundades med att beskåda innebandymatchen mellan Ekängen och Nerike, en tidig seriefinal som bjöd på böljande spel och 12mål totalt. Anledningen till att jag åkte dit var gratisbiljetterna, vilket även inkluderade gratis fika, ja fått av Martin #23 som även pytsade 2baljor. Bra jobbat Martin, hörde fina kommentarer om dina talanger på läktaren! Slutresultat: 6-6

 

Om dagen idag finns de inte mycket att säga vila ifrån löpningen, upp å läste 05.20 snacka om fokus… eller dålig planering? Fika hos Oskar, som även fick en tidig födelsedagspresent.

Förresten Harald var tillbaka i rutan, han Tröjtiger (100%felstavat) han va ju en stor rjätna när man var liten å kolla på 24karat. Fortfarande är han en fantastisk man som brer på gött me götteboskan så de står härliga till i det fantastiska programmet "full bricka", varför sänd inte det på prime time?

Sörjer för att Frimis inte bjussar på gratis buffé ikväll men fira att Harald is back, med helstekt karré, potatis i någon god form och så grädden på moset, nått kallt ur kylen, det är ju ändå lill-lördag.


Kommentarer
Postat av: Coach

Sov mer - Tänk mindre - Ät bättre - Glöm Treutiger! En riktig sopa!

2008-12-03 @ 21:16:28
Postat av: This is my hood!

Hahaha, sunda tankar! Så sov gott, vi ses i hallen imorgon och springer fort ;o)

2008-12-03 @ 22:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0