SMHI är inte så tokiga trots allt...

Regn var utlovat till eftermiddagen och visst blev de regn, de fick nog alla som gick utanför dörren känna av. De vara också utlovat intervaller i Marka och lika säkert som regnet var tillslut tre tappra gringos (Jacke, Lasse å ja) i Marka. Fanns inget att vänta på, inga caddys som bär ens utrustning (vi har ju ingen iof, men iaf), ingen matrialare som lägger fram kläder för vädret, ingen glamour eller överfyllda läktare som skriker ut våra namn. Det var bara regnet, smutsen och våra leenden på läpparna som var där. Länge sen jag små skrattade inför ett pass och länge sen ett pass kännts så lätt.
2serier 4-2-3-1min interveller med 1min vila ökad fart ju kortare intervall. Det fanns jätte många vattenpölar att springa igenom, många backar att trycka uppför och således också många backar att "frikoppla" benen som jag fått tips om att lära (nått som jag vågade mer och kunde i min ungdom, troligtvis spelar min aktningsvärda ålder och stelhet in i spelet). Det här var ren och skär lycka! Länge sen du kände så? Vänta inte till julaftons klappöppning för att få samma rus...

...UT Å KUTA!!!

Morgondist är galet

Distade 1h24min med början 0640 idag!!!! Länge sen jag gjorde nått såntdär idiotpass och idag kan väl inte räknas som idiot me hårda intervaller utan bara lite lätt dummt, men nu är de skönt. Åskan rullar och himlen är av en nyans 100ggr skitgråare än min 4månader otvättade bil. Gjorde ont i fötter, ben ja överallt, men när jag möter Lasse efter dryga 10min sänks mina farhågor om mördar tempo från den unge. Ett bra pass trots allt!

Igår smiskade vi av 6x1000m i Marka snitt 3.14 utan att förta mig. 3.20 va beställt men tror nog att man får ta markeringarna med en nypa salt å sen är de faktiskt svårt att springa "långsamt" när man är van att trycka på. Man lir ju stressad då!

Plugget började i måndags och så även strulet. Dom måste vara experter på att strula till allt och vara så omständiga som möjligt. Orkar inte dra allt, så typiskt universitetsvärlden bara, den jag upplevt.

RSS 2.0