Per Sjögren vilken kille!

3.48.69 på 1500m och med i topp tio över Sverigestatistiken i år! Himla kul att ha en sån gubbe i löpargänget, men de e många som snörar på sig spikpjucken i helgen och siktar högt i Götet, LYCKA TILL!

Kvällen har tillbringats hos svägerska med familj. Sprang dit, kastade mig i poolen och sen bjöds de på grillspett. UNDERBART liv jag lever, å som grädde på moset finns ju en tösabit som heter Elin :o)

SKIDÅKARE HÖR UPP och alla andra!

Har fått nys om på Karlslunds hemsida att Örebropolitiker tänker sätta en dolk i ryggen på skidsporten i distriktet och de klubbar som lagt ner galet många timmar ideellt arbete för att göra skidsporten tillgänglig för såväl pyttesmå barn till skolkids, ungdomar, motionärer, elit och PRO-folk. För det är så det borde ses som när vattnet på vintern endast ska sytras upp till Storstenshöjden för kanonsnösprutning, vilket då medför att längdspår och pulkabacken i Ånnaboda blir utan.

Följ Karslunds upprop och sätt er emot detta dåraktiga betänkande från Örebros mest dåraktiga politiker! Trassel, tomma löften och enorma förseningar med friidrottshallen, som att detta inte skulle bevisa deras inkompitens kommer nu detta!

Så snälla, snälla, snälla, skriv på namninsamlingen!!! Idrott är mer än fotboll, hockey och bandy i Örebro!

www.karlslundsif.org

Ich bin zurück

Iaf har jag kört en skön snabbdist över 4km i Marka på ca 13.10 under kvällen. Det kändes fint i benen och hängde rygg på Källe och Sjögren efter 1km. Riktigt galet bra killar som höll igen lite idag för större uppg i slutet av veckan, men ändå skönt för psyket att orka hänga med tåget.

På vägen hem drog ja av mig tröjan för att få lite bränna, var på en mötande man på cykel i jacka hojtar: fryser du inte? Men de blir ju inte varmare och skönare en svensksommar! blir ju svaret!

HAr just bevittnat en otrolig man från grannlandet i väst. Missa du det? kolla upp om det finns på SVT PLAY ett år i uppförsbacke eller se det en gång till bara för att beundra gubben! "Lika bra att ta ut sig nu, man vet aldrig när man är i form igen" säger lite om den mannen (typ nått sånt)

GRATTIS också till Coach till nytt PB på rodden över 2000m och till en aktningsvärd ålder av 4x ;o) PB på rodden säger mer om denne man än sifferkombinatien i åldern.

Sista natten pa den Kroatiskarivieran

Dagarna har rent av bara flugit forbi. Allt har varit sa fruktansvart roligt och det ar med sorg i hjartat jag lamnar Kroatien imorgon, sa kanner nog vi alla, trots att vi med vara alsklingar kvar i svedala saknar dem mycket. Folket ar precis sa dar snalla man vill att dom ska vara och hjalper en om man ar vilse. Turistinformationen ar dock ett skamt!

Forsranning idag och jetski igar har varit riktiga hojdare som ramade in resan fint. Lopningen har i kroatien har varit minimal, till skillnad fran Portugal, dar man kutade aven om det gjorde galet ont. Har har i stallet benen fatt valbehavlig vila, men aven huvvet. Vi har de senaste dagarna varit i Markaska, Kroatiska rivieran, och har rakade jag springa forbi en loparbana som jag bara var tvungen att planka in pa. Kande suget efter att fa springa lite fortare och kolla hur benen skulle reagera och om de fortfarande skulle gjora ont. 2x1000, 5x200, avsluatde med en 1000 till som jag forsokte trzcka till lite lagom och vaga bli trott. Det gick overforvantan och benen tackade for vilan. Var ute efter kansla och stirrade mig inte blind pa tiderna, men de finns valbevarade i min traningsdagbok :o)

Nu nar jag kommer hem vantar jobb, jobb och ater jobb, men jag kommer varje dag trippa ivag till kneget med ett leende pa lapparna och tanka tillbaka pa denna fantastiska resa!

Kroatien, I˙ll be back!

Mellandag

Idag är det mellandag mellan allt som händer. Igår va de verkligen fullt upp, trots att man har paserat student-stadiet för nått år sen. Jag "sov" visserligen fortfarande när Elin kom hem från jobbet... Drog oss senare ut till obyggde för att leta reda på vår granne som har ett litet, litet, torp mitt ute i ingestanns. Charmigt, men mycket jobb. Tyvärr blev den utlovade grillningen inställd pga taskigt väder, men vi festa till de med köttsoppa a 'la burk. Kvällen förlades till Mr and Miss Samuelsson i Brickebronx. Kolakakor och erdgubben, fatastiskt gott. Spelade När och fjärran, loosade med 100kr inte bra, jag tar på mig den efter som jag gamlande lite förmycket vid en dubbling. Kul å mysigt!

Idag känner jag mig som värsta hemmafarsan, tvättar, tvättar å tvättar lite till. Men det är ju för en god sak skull... Imorgon mellanlandar jag i Täby och kinesar hos morbror och moster och far sedan vidare till Wien och slutligen hoppas jag komma fram till Split, Kroatien. Nervöst att flyga för första gången själv, får sätta adresslapp på mig så jag kommer rätt.

Ska ut å träna lite idag också mellan packning och the match of the year! Ikväll ska danskarna jagas tillbaka över sundet! Isaksson verkar kry igen så Alvbåge får vänta på sin chans, men jag hoppas att den kommer snart. De e en filur som vore grym att ha i laget. Annars bugar och bockar jag så ja får ont i ryggen för herr Söderling som på ett så imponerade sätt att sig vidare i Paris. Coolt! Aktuell för bragdmedalj? hmm, tja, kanske... eller kanske åretsmanliga idrottare... visst va de en golfare som spelat hemstora pengar senast? då kan de va på tiden att nån mer "riktig" idrottare får priset den här gången! Heja Söderling!

Ja justa ja, min svägerska har fyllt 25barrer, grattis, grattis! Hon fick allt möjligt i present bl.a. ett kamerastativ som min älskade bror förevisar som headcam, men släppte också bomben att han var gravid i 2a månaden :oP


Men säg mig vart blev det av denne atletiske mannen som sprang Ölandskyrkstafett?

Sommarlov och första kulerna fixade

Blev godkänd igår på sista delkursen, känns gött, för nu är de sommarlov! Eller så mycket lov man kan ha när man inte är ekonomisktoberoende. Slutade examinationsseminsriet 12.15, stämlande in på IKEA 13. Men de e härligt att ha ett kneg man trivs med och kollger som är snälla. Har ju nått att spara till också :o)

Hörde att Alvbåge är inkallad till landslaget, himla kul. Hoppas alienens kommer å kidnappar Isaksson och Gustavsson så Alvbåge får speltid! Intresant att få se honom i riktig hetluft, jag är övertygad om att han skulle klara sig utomordentligt bra mellan stolparna. Det är ju ändå denna mannen som alla ÖSK spelare och supportrar borde skriva sånger till och skicka kärleksdikter. Tyvärr var det en viss herr Ekwall som höll i repotaget och försökte sno uppmärksamheten med sin syrliga ordkombinationer.

I tisdags drog jag backintervallerna själv å de gick helt ok faktiskt! På kvällen var de dags att träffa lite vänner. Cornelia aus Österriach haben unser fantastiche land besuchen. Hon bjöd oss på suhccinikaka och nachoschips, till det drack vi te från hennes hemland i alpenområdet och svesnk Åbro krav folkis. En klart förbrödrande måltid och konstig blandning ;o) Kakan var riktigt god och kändes ruskigt nyttig (precis så nyttig som bilden ger sken av), så de blev två bitar!



Kan ju passa på att presentera mina medresenärer till Kroatien när dom ändå är på bild. Ydén är killen som inte är jag och Sara är hon som har ett fall av svårt lepsylberoende... För att hitta dom andra två kufarna fick jag gräva djupt i mitt arkiv.



Johanna och hennes kroppsmålade pojke Fredrik (han som inte är blond...) och som inte i vanliga livet är lita grynig som på bilden.


RSS 2.0